Ne plačite za Zoranom Šprajcom, i dalje ostaje na grbači hrvatske sirotinje

08.11.2013. 17:33:50

Je li vam žao Zorana Šprajca, voditelj i novinar takozvane javne televizije, ubožnice i prihvatilišta za hrvatsku mentalnu sirotinju, je smijenjen s mjesta šefa rukovoditelja HRT-ovog informativnog servisa, i to zato  jer nije radio svoj posao, svojim neradom, za koji je dobivao plaću od hrvatskih građana, Šprajc je uzrokovao kaos na Radmanovoj režimskoj katedrali zloduha. Naravno, nije ovo prvi puta, ali ni zadnji, da postavljamo jasno posve normalno pitanje, koja je budala odgovorna da se jednom manipulatoru, kao što je Šprajc, dao informativni program javne televizije u ruke? No, vrlo brzo shvatimo kako je zapravo u pitanju dan i i odgovor. Ukoliko legalni ratni profiter, samozvani hrvatski branitelj, Goran Radman, kao čovjek koji je u komunističkom režimu progonio neovisne, mlade, novinare, može biti na čelu HRT-a onda nikoga ne treba čuditi ukoliko Šprajca stave na čelo informativnog medijskog servisa. Radman i Šprajc mentalni su blizanci, prvi sanja o komunističkoj televiziji iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, drugi mašta o novčanicima hrvatske sirotinje. Zapravo mi, kao vlasnici HRT-a, na Prisavlju imamo bal vampira kakav se još u Hrvatskoj samo u Kumrovcu može doživjeti ili eventualno Srbu. Sve je veći broj Hrvata koji danima, neki tjednima, nisu pogledali ni sekundu programa na televiziji koju prisilno financiraju iako ih nitko nije pitao žele li to. Nakon što je Radman-Rotimova metla pomela Zorana Šprajca, poznatog manipulatora vukovarskom tragedijom, lijeva medijska falanga počela je bulazniti o šoku na Prisavlju, iako je Zoran Šprajc odavno zaslužio ne samo smjenu u informativnom programu nego i progon s televizije koju je svojim primitivnim i subjektivnim teroriziranjem građana sveo na cirkusku atrakciju koja, nažalost, nije nimalo zabavna sirotinji prisiljenoj da sudjeluje u tom cirkusu. Što, posebno nakon cirkusa za dvadesetu obljetnicu pada Vukovara, na takozvanoj javnoj televiziji rade manipulatori poput Hrvoje Zovka i Zorana Šprajca i zar Hrvati nemaju pravo svoj novac korisnije utrošiti nego puniti džepove manipulatora gladnih novca? - Informativni medijski servis HRT-a je veliki izazov, ali i velika prilika za radijske, televizijske i web novinare koji u njemu rade. Moj cilj je da što prije ujedinimo svo naše znanje, kreativnost i tehničke mogućnosti i počnemo ih iskorištavati na svim platformama kako bi, kao javni medij, bili što dostupniji svim našim građanima. Zahvaljujem kolegi Zoranu Šprajcu na trudu kojeg je uložio proteklih mjeseci. Vjerujem da ćemo nastaviti surađivati jednako uspješno kao što smo surađivali proteklih 20-ak godina – rekao je nasljednik Zokija Šprajca, Špoljar. Ne znate tko je gori,  u koga biste se više zaljubili. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.