NE STIDIM SE ŠTO SAM SRBIN: KAKO BI BILO LIJEPO VIDJETI TE PONOSNU I LIJEPU...

31.03.2017. 20:46:13

Bilo.je to aj sad već davno,nekad da vrjeme moje,naše mladosti,nepitajući lijevi desni,centar,neš moje i to je to.

A sad neznam -lijevi ,desni ,centar,pederi,lezbe,joj ma pun mi kufer. Sanjali smo te nako našu lijepu,jes malu ali Bogom danu.Sad sam ti ja što bi rekli već u godinama nit mlad nit lijep ali nebitno ,tužan sam. Ma tko je mislio "da čuda da se" neki čudni ljudi povjest će da odnese. Reče Tomson- Jude će da nam sude,zaorilo se E MOJ NARODE! Eh da moj narode.Ponosni ,neuništivi,pa do kada,do kad će meni ,tebi Vukovaru tudjinci,svijetski hohštapleri reci,govoriti,spajati nespojivo. Pripadam jednom narodu ,volim i jedan i drugi, ne stidim se biti Srbin ,voljeti Hrvate i Hrvatsku.Ili sam skroz lud ili živim u svemiru.Voljet cu te zemljo seljaka i ratnika ,što kostalo, cijenu sam platio .Mali osvrt oko ujedinjenja ili brisanja jednog,drugog ili bilo kojeg jezika,govora pisma .Ali ipak sam ja samo jedan mali kotačić .A vi?. Eto iz srca je nije iz riječnika..."Dalmacijo more moje jedna dusa a nas dvoje" Predrag Pedja Mišić/Branitelj Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.