NE UBACUJTE MI SMEĆE U SANDUČIĆ ILI U DVORIŠTE!

11.05.2021. 18:10:00

Drugarice i drugovi, gospođe i gospodo političari!

Prema propisima Republike Hrvatske, kao državljanin ove Republike, moja je obveza da plaćam odvoz komunalnog otpada. Ono što je u mojoj obitelji ostao kao "proizvod", jer i razvrstavamo otpad. Sve to snosi financijske troškove. Koliko toliko, ali ja plaćam taj odvoz smeća.

A Vi narečni političari, kršite Ustavno pravo o nepovredosti moga doma. Moj kuća, moja slobodica. Krište i niz drugih zakona. Zakon o promidžbi za lokalne izbore. Ja Vam nisam dao svoju privalu da koristite moje dvorište za svoju promidžbu, stoga bi određeni kandidati, političke stranke, trebale voditi računa o tome. Javna površina ili osobno vlasništvo. Nakon izbora dužni ste ukloniti svoje izborne farse. Mi ćemo, oni neće, ja znam što hoću i ne treba mi ničiji promidžbeni letak, a svaki letak u moje dvorište ili sandučić, biti će prijavljen ŽIP-u ili komunalnom redaru. Ja nisam Vaš sluga, da čistim Vaše smeće ubaćeno u moj dvor.

A glede razvrstavanja smeće, to sam odavno odlučio, što je komunlani otpad, a što je ono za koga ću glasovati, to nisu oni koji vole zvezdu petokraku ili koaliraju s agreserom na Hrvatsku. 

Dao sam Vam na znanje, ne bacajte smeće u moje dvorište.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.