Nebuloze Gordana Marasa: ‘HDZ je stranka opasnih namjera, neka se Karamarko drži partizana’

04.03.2015. 11:38:56

Nakon HDZ-ovog gospodarskog skupa u ponedjeljak sve su glasnija šuškanja da bi ta stranka, osvoji li vlast, mogla podržati devalvaciju kune. Razbjesnilo je to SDP-ovog ministra obrta i poduzetništva Gordana Marasa, koji je na svom Facebook profilu uputio žestoku poruku predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku ‘HDZ je zbilja stranka opasnih namjera. Možda je za Hrvatsku bolje kada se Karamarko drži partizana i 45′ jer se u ekonomiju i potrebe građana slabo razumije’, poručio je već na početku Maras. Iz takta ga je očito izbacila Karamarkova izjava o devalvaciji kune iz čega Maras zaključuje da HDZ o tome razmišlja već duže vrijeme. ‘Dok mi rješavamo problem sa švicarskim frankom i blizu smo konačnog rješenja on želi još stotine tisuća hrvatskih građana devalvacijom kune prema euru gurnuti na rub egzistencije da plaćaju rate stambenih kredita 40-50% više. Jedna informacija za Karamarka – tečaj se brani ili se pušta! Nema doziranja ili igranja s njime. Ova vlada će braniti tečaj prema euru i neće dopustiti da stotine tisuća naših građana završi na prosjačkom štapu, što će se dogoditi dobije li HDZ priliku da provode svoju glupu monetarnu politiku. Naravno, zaboravio sam napomenuti da bi eventualne rezultate njihovih eksperimentiranja kako kažu, na majke mi, vidjeli tek za pet godina’, napisao je Maras na Facebooku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.