Nema sankcija za onog tko je policiji naredio da provali u crkvu

02.06.2015. 15:24:43

Ranko Ostojić: Gušenje policajaca i udaranje, neće proći bez sankcija! Žalosno da je osoba koja bi trebala nadzirati, sposobna u tolikoj mjeri toliko laži iznijeti kako je svjedočio prekomjernoj uporabi sile, da je policija nekog tukla – rekao je Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova u Splitu gdje je novinarima komentirao izjavu Zorana Grgića, predsjednika Vijeća za građanski nadzor sigurnosno-obavještajnih agencija, koji je najavio kako će protiv Ostojića, premijera Zorana Milanovića i ministra branitelja Predraga Matića podnijeti kaznenu prijavu bog prekomjerne uporabe sile, sramoćenja Republike Hrvatske te pokušaja upada policije u crkvu. -Jedino što ja mogu sigurno potvrditi jest da gušenje policajaca i udaranje neće proći bez sankcija – poručio je Ostojić. Na pitanje do kada će tolerirati šator u Savskoj rekao je kako tu nema toleriranja. - Javni prosvjed u Hrvatskoj je dopušten na svakoj javnoj površini, a ako se ne ga ne prijavite, onda za to dobijete prekršajnu prijavu – rekao je Ostojić koji je u Split došao na otvaranje Regionalnog seminara o borbi protiv međunarodnog krijumčarenja droga u jugoistočnoj Europi.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.