Nema više stambeno nezbrinutih branitelja: Matić uručio ključeve 18 stanova!

06.10.2015. 16:26:56

"Ponosan sam što smo u Biogradu u prilici podijeliti ključeve osamnaestorici hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata koji trajno rješavaju stambeno pitanje", kazao je ministar matić.

U Biogradu više nema stambeno nezbrinutih stradalnika Domovinskog rata, rekao je ministar branitelja Predrag Matić, koji je ratnim vojnim invalidima s tog područja u utorak uručio ključeve 18 stanova.

“Ponosan sam što smo u Biogradu u prilici podijeliti ključeve osamnaestorici hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata koji trajno rješavaju stambeno pitanje. Pohvaljujem i gradonačelnika Ivana Kneza jer je Biograd jedan od rijetkih gradova koji više nema neriješenih slučajeva stambenog zbrinjavanja branitelja”, izjavio je ministar branitelja Predrag Matić, koji je u ožujku 2014. u naselju Grandi položio temeljni kamen za dvije zgrade za 18 vojnih invalida Domovinskog rata. Vlada je u gradnju dviju zgrada uložila 6,2 milijuna kuna, grad Biograd snosio je troškove za zemljište i infrastrukturu, a cijena stana po metru četvornome je 4944 kune. Na pitanje novinara hoće li biti kandidat na izborima te želi li ponovno obnašati dužnost ministra branitelja, Matić je odgovorio kako će o izborima odlučiti SDP, a ministar više ne bi želio biti.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.