'Nemoralno je da na vlasti hoće biti oni koji su protiv ove države'

22.06.2013. 10:18:40

Našu stranku 20 godina sotoniziraju oni koji ne žele hrvatsku državu, no mi to nećemo dozvoliti, rekao je šef HDZ-a

Gotovo dvije tisuće članova i simpatizera HDZ s područja Požeško-slavonske županije proslavilo je zajedničkim druženjem u Pleternici pobjedu na lokalnim izborima, a nazočio je i predsjednik stranke Tomislav Karamarko. Pozdravne riječi i zahvalu biračima uputili su predsjednica Gradskog HDZ Pleternice i novoizabrana gradonačelnica Antonija Jozić, zatim novi požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i predsjednik HDZ-a Požeško-slavonske županije Franjo Lucić. - Našu stranku 20 godina sotoniziraju oni koji ne žele hrvatsku državu, no mi to nećemo dozvoliti kao ni kriminalizaciju HDZ-a jer čuvamo izvorne odrednice stranke - kazao je na početku Karamarko dodajući da novo vodstvo ne dopušta kriminal i traži da se takvima sudi. U nastavku je rekao da se domoljubi u ovoj državi trebaju uvijek osjećati dobro, te da HDZ mora živjeti za svoju domovinu i ne dopuštati nikakvo poniženje. - Nemoralno je da kod nas hoće biti u vlasti oni koji su protiv ove države i njenih tradicija - zaključio je Karamarko komentirajući da Hrvatska može izručivati ljude drugim zemljama, te da se sada štite oni koji su počinili zločine. U cjelovečernjem glazbenom programu nastupili su tamburaši Naša grana iz Požege i osječki pjevač slavonske glazbe Stjepan Jeršek Štef. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.