Neovisni za Hrvatsku i Hrvatska stranka prava zajedno na EU izbore

02.04.2019. 15:18:08

Neovisni za Hrvatsku i Hrvatska stranka prava (HSP) održali su u Hrvatskom saboru konferenciju za novinare na temu "Sporazum o suradnji na izborima za Europski parlament". Na konferenciji su govorili zastupnici Bruna Esih, Zlatko Hasanbegović i Karlo Starčević, predsjednik Hrvatske stranke prava. "To su dvije srodne političke stranke s potvrđenim biračkim legitimitetom i našu politiku želimo predstaviti hrvatskom narodu. Na našoj zajedničkoj listi bit će zastupljeni zastupnici stranke Neovisni za Hrvatsku te Karlo Starčević i Damir Markuš, zamjenik gradonačelnika Kutine. Sastav liste bit će predstavljen početkom sljedećeg tjedna", rekao je Zlatko Hasanbegović. Nadovezala se zastupnica Bruna Esih te dodala kako su se Starčević i Markuš dokazali kao ratnici, a i kao političari. Riječ je proslijedila predsjedniku HSP-a Karlu Starčeviću. "Mi smo jedina politička opcija koja zastupa opće hrvatske interese. Mi smo stijena koja neće građane izdati ni u Zagrebu, a ni u Bruxellesu. Dolazimo služiti, a ne vladati", rekao je Starčević i pozvao građane da izađu u što većem broju na predstojeće izbore za Europski parlament. https://www.facebook.com/NHRvatsku/videos/2784522738254595/?t=3

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.