NESTAO KUPAČ NA RIJECI DRAVI: Za 42-godišnjakom traga HGSS i policija

23.06.2017. 13:35:16

POTONUO TIJEKOM KUPANJA Potraga za nestalim Sesvećaninom za sada nije urodila plodom Na rijeci Dravi tijekom kupanja u četvrtak nestao je 42-godišnjak Dragutin Tišljarec kojemu se zasad gubi svaki trag. Dogodilo se to u Podravskim Sesvetama na predjelu Rusinovec. Muškarac je na oko tri metra od obale i oko 1,5 metara dubine potonuo naočigled kupača. Nakon što je nestao ispod površine, više ga nisu vidjeli. Dosadašnjom potragom nije pronađen, a uključila se policija, HGSS i druge županijske udruge. Potraga za nestalim Sesvećaninom za sada nije urodila plodom. Nažalost, sve upućuje na to da se nesretnik utopio. “O nestanku 42-godišnjaka obaviještene su policijske uprave nizvodno Drave, a ovim putem pozivamo sve kupače na velik oprez”, rekao je Dražen Laljek iz koprivničke policije, javlja Jutarnji list.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.