NESVAKIDAŠNJA TEŠKA NESREĆA U ZAGORJU! Dok je hodala udario je automobil bez vozača, djevojčica hitno prebačena u Zagreb!

06.09.2021. 23:30:00

Teška i nesvakidašnja nesreća dogodila se prošlog petka u Zagorju. Naime, djevojčica je teško ozlijeđena u nesreći koju je skrivio vozač automobila, no ne tijekom vožnje, otkrila je u ponedjeljak policija.

Nesreća, zbog koje je dijete hitno prebačeno u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti u Klaićevu s teškim ozljedama, dogodila se u petak oko 15.40 sati u Radoboju kod Krapine, a kako se čini, neoprezni je vozač parkirao automobil na nizbrdici, bez da je podigao ručnu kočnicu.

“Do prometne nesreće je došlo tako što 28-godišnjak prije napuštanja osobnog vozila nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da automobil sam ne krene s mjesta na kojem je ostavljen.

Vozilo oduzeto zbog daljnjih vještačenja

Parkirani automobil sam je krenuo s mjesta, udario u rubni kamen betonske žardinjere, prešao izvan lijevog ruba kolnika na nogostup gdje je prednjim dijelom udario u dijete koje je hodalo nogostupom.

Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede, prevezena je u Opću bolnicu Zabok gdje joj je pružena liječnička pomoć te zatim u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu gdje je zadržana na liječenju. 

Osobno vozilo 28-godišnjaka privremeno je oduzeto radi daljnjih vještačenja”, priopćili su u zagorskoj Policijskoj upravi.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: L.B./Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.