Nevjerojatna snimka: Rukom uhvatio pticu u letu!

16.05.2013. 00:08:00

Na snimci se vidi kako hvata ptičicu u letu, a potom je neozlijeđenu diže iznad glave, dok se njegovi kolege lovci smiju u nevjerici.

Hit na YouTubeu postala je snimka na kojoj teksaški pastor Matt Carter rukom hvata pticu u letu, a mnogi skeptici su već izrazili mišljenje da je cijela priča prevara, piše NY Daily News. - Vraćali smo se prema kamionima i jednostavno se dogodilo - kazao je Carter. Na snimci se vidi kako hvata ptičicu u letu, a potom je neozlijeđenu diže iznad glave, dok se njegovi kolege lovci smiju u nevjerici. Skeptici tvrde da postoje dvije mogućnosti kako je javnost prevarena - ili je ptičica istrenirana za takvu akciju ili je posrijedi kompjuterska animacija. - Ovo je stvarno. Ludo, ali uhvatio sam je - napisao je Carter u odgovoru skepticima na svom Twitter profilu. Iznenađen je koliko su ljudi uvjereni da je sve to prevara. Orginal članak možete pročitati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.