NEVJEROJATNO Muškarac s područja Virovitice za vrijeme samoizolacije pozvao ekipu i napravio kućnu zabavu

22.03.2020. 10:16:00

Imamo još jednog kršitelja mjere samoizolacije, ukupno petog. Naravno, uhvaćenog. Ovoga puta riječ je o 48-godišnjem muškarcu s područja Virovitice kojeg je policija zatekla kako “krši naredbu iz rješenja o izrečenoj samoizolaciji koja mu je izrečena u trajanju od 14 dana s početkom trajanja samoizolacije od 15. ožujka 2020.godine.”, izvijestili su.
Muškarac je, kao i prethodni, prijavljen sanitarnom inspektoru i bit će mu izrečena kazna od 8000 kuna, a ako mjeru prekrši drugi put, prijeti mu kazna od 30 tisuća kuna, pa sve do 120 tisuća kuna ako je prekrši treći put.

Kako doznajemo, 48-godišnjak nije uhvaćen izvan svoga doma, no vjerovali ili ne, pozvao je društvo i organizirao kućnu zabavu. Postavlja se pitanje zaslužuje li kaznu i “ekipa s fešte” ako je znala da domaćin treba biti u samoizolaciji? 

Izvor: icv.hr

Izvorni autor: icv/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.