Nevrijeme je krenulo: 'Stvarno je gadno, puše i olujni vjetar'

24.07.2020. 17:37:00

U poslijepodnevnim satima nevrijeme je došlo u Istru. Kako javlja IstraMet, najjače nevrijeme je trenutno na Cresu, a krenut će i prema Krku. Kiša, pljuskovi i grmljavina zahvatilo je krajnji zapad zemlje

Meteorolozi su najavili veliku promjenu vremena zbog koje su izdana brojna upozorenja, uključujući i crveni meteoalarm koji je izdan za Zagreb i okolicu te karlovačko područje zbog grmljavinskog nevremena. 

U poslijepodnevnim satima nevrijeme je došlo u Istru. Kako javlja IstraMet, najjače nevrijeme je trenutno na Cresu, a krenut će i prema Krku. 

Kako nam javljaju čitatelji, na autocesti A1 kraj Žute Lokve pada i tuča zbog koje se vozi usporeno, a vozila privremeno stoje zbog loših uvjeta. 

- Ulovilo nas je u vožnji. Svi su morali usporiti jer brisači ne stignu maknuti kišu s prozora. Ljudi su se pomaknuli privremeno u zaustavni trak dok se barem malo situacija ne smiri - rekla nam je jedna čitateljica koja je poslala snimku.

Nevrijeme je ulovilo i vozače na otoku Krku. Iz Valbiske nam se javio naš lovac na oluje Sandro Puncet.

POGLEDAJTE VIDEO: Nevrijeme na Krku 

- Krenuo sam na Mali Lošinj kako bih snimio dolazak oluje, no zbog prometa smo kasnili. Nevrijeme me je ulovilo na trajektnom pristaništu. Počela je kiša i olujni vjetar. Bilo je stvarno gadno, sjedio sam u kamionu i pošteno je ljuljalo - rekao nam je Sandro.

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Bogdan Blotnej/Tina Ozmec-Ban/Foto: Sandro Puncet/čitatelj 24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.