NIJE ISTO: Branitelji iz Savske kreću u javni rat plakatima po cijeloj Hrvatskoj

02.01.2015. 14:57:46

NAKON Božićnog i Novogodišnjeg primirja, u kojem nije bilo značajnih događanja ni propagandnih akcija, branitelji iz Savske započeli su novu veliku akciju – rat plakatima. Upoznati smo da slijedi serija plakata na kojima javnosti šalju ubitačne poruke. Plakati će biti postavljeni u brojnim gradovima po Hrvatskoj, a kroz osam dana ispričat će priču o Domovinskom ratu, nacionalnom identitetu, pokušaju da se izjednači agresor i žrtva, aktualnim političkim temama i konkretnim porukama. Prvi iz serije plakata bit će natpis NIJE ISTO, a idućih sedam dana idu nove poruke. Prva je IZDAJNIK- DOMOLJUB, zatim slijedi ….. Plakati su autorski rad akademskog slikara Miljenka Romića, javnosti poznatog autora  Spomen doma – muzeja Ovčara u Vukovaru. nije-isto-izdajnik-domoljub1 Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.