Nikolić, Vučić, Dačić i Vulin o tome šute: Veliki četnički skup u Kragujevcu!

30.01.2017. 08:59:16

Članovi Ravnogorskog pokreta iz cijele Srbije i fašistički pokret Dveri održali su prosvjedni skup u Kragujevcu. Oni se protive uhićenju i izručenju Crnoj Gori predsjednika četničkog pokreta Predraga Bogićevića, koj se tereti za pokušaj terorizma.

Članovi obitelji Bogićević strahuju da Bogićević u Crnoj Gori neće imati pošteno suđenje i da se radi, kako kažu, o “montiranom političkom procesu”. Predsednik Pokreta “Dveri” Boško Obradović je rekao da se “protivi izručenju bilo kojega srpskog državljanina bilo kojoj stranoj zemlji” i da je “obveza svakog srpskog patriota da pomogne u oslobađanju Predraga Bogićevića”. “Javno kažem da radim i da ću raditi na smenjivanju Mila Đukanovića i njegove vlasti, koja je antisrpska”,  zaključio je Obradović pred mnoštvom pristalica čenika i Dveri.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.