NISU SVI ŠUTJELI: Evo što je Mario Kapulica rekao HDZ-ovcima na proslavi 25. obljetnice stranke prije 10 mjeseci

21.06.2016. 08:10:12

SVI SU ZNALI I SVI SU ŠUTJELI

Mario Kapulica jedan je od devetoro potpisnika zahtjeva da predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, zbog neuspjeha oko formiranja Vlade, treba odstupiti s dužnosti predsjednika stranke. Kapulica se u političkom životu Hrvatske afirmirao kao predsjednik mladeži HDZ-a, a jedan je od veterana te stranke. Iz aktivnog političkog života eliminiran je kad je stranku preuzeo Ivo Sanader, a u aktivan stranački život vratio se prošle godine snažnim govorom prije parlamentarnih izbora na proslavi 25. obljetnice mladeži HDZ-a. Tada je prvi predsjednik mladeži HDZ-a uputio otvorenu kritiku HDZ-ovcima upozoravajući na osipanje glasača i sve slabije izborne rezultate kao posljedica lošeg vođenja stranke. Iako je govor popraćen snažnim ovacijama, rijetki su se tada, prije parlamentarnih izbora usudili predsjedniku stranke Tomislavu Karamarku ukazati na stvarne probleme u stranci i među glasačima HDZ-a. Da su imali vise hrabrosti stavljajući prioritet stranke ispred svoje pozicije u njoj, te prioritet interesa države ispred osobnih, bilo bi bolje i HDZ-u i Tomislavu Karamarku. A prije svega državi Hrvatskoj jer je više od 70 posto glasača željelo smijeniti Zorana Milanovića i njegovu Vladu koja se smatra najlošijom od hrvatske samostalnosti. Nakon svega vrijeme je ne samo za čišćenje HDZ-a nego i za okupljanje svih koji HDZ-u i državi žele uspjeh i prosperitet. I koji će opći interes staviti ispred privatnoga i stranačkoga. NISU SVI ŠUTJELI: U videu pogledajte što je Kapulica govorio prije deset mjeseci, u listopadu 2015. godine

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.