NOĆ FAJTERA U ZAGREBU! Vukovarskim braniteljima zapljeskao i Josip Šimunić

25.10.2015. 20:01:08

METROPOLA UGOSTILA VUKOVARSKE BRANITELJE

Spektakularna glazbeno – scenska predstava ostavila je bez daha brojnu publiku koja je po završetku sa sobom odnijela mnoštvo uzburkanih emocija, novih spoznaja i odgovora na davno postavljena pitanja. Sve je počelo izlaskom djevojčica koje su se u bijelim haljinama bezbrižno igrale i pjevale... Onima koji nisu posjetili kazalište Komedija u Zagrebu na kojoj su promovirane knjige vukovarskih branitelja Damira Markuša i Damira Plavšića, neće biti jednostavno dočarati atmosferu s predstave “Bitka za Vukovar – kako smo obranili Grad i Hrvatsku”.
OVA-SLIKA
foto Facebook Spektakularna glazbeno – scenska predstava ostavila je bez daha brojnu publiku koja je po završetku sa sobom odnijela mnoštvo uzburkanih emocija, novih spoznaja i odgovora na davno postavljena pitanja. Sve je počelo izlaskom djevojčica koje su se u bijelim haljinama bezbrižno igrale i pjevale, a onda su se uz pogašena svjetla i potpuni mrak začuli zaglušujući pucnjevi, dječji vrisak, granatiranje… Potom uz stalnu igru svjetala, zvukova i mirisa, iščitavanje dramatičnih ulomaka iz knjiga “58 HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca” i “Ne plači, dobri moj anđele”, sve popraćeno povremenim folklornim izvedbama, donosi dnevno.hr 
jastreb-merčep
foto Facebook Dramatična priredba obogaćena je i izložbom rijetko viđenih fotografija HOS-ovih pripadnika u Vukovaru, a sve je završilo dugačkom kolonom posjetitelja koji su strpljivo čekali na svoje primjerke knjiga, a za čiju cijenu nisu pitali. Među njima je bio i nogometaš Josip Šimunić, a publika je bila oduševljena i pojavljivanjem Tomislava Merčepa, Branka Borkovića – Mladog jastreba, kao i brojnih velikih braniteljskih imena.
šimunić
foto Facebook  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.