Noć u kojoj su branitelji prosvjedovali Milanović proveo s ljubavnicom?

31.05.2015. 10:37:17

Premijer Milanović trudi se isprofilirati u velikog frajera i ljubavnika. Kada se ujutro, a prema tvrdnjama upućenih ne ustaje rano, pogleda u ogledalo premijer Zoran Milanović mora da kur*evito pomisli kako je on veliki frajer kojem trenutno nitko ništa ne može. Ta on osim što vlada državom, oko sebe privlači atraktivne žene, a k tome na putovanja odlazi kada god mu padne na pamet. Idealan život, gotovo svakog muškarca reklo bi se. Ipak, Milanović svojom bahatošću nerijetko pokazuje da se iza frajera krije maska slabića s dubokim kompleksima. Takav kakav jest među narod i branitelje koji su iščekivali razgovor s njime prosvjedujući na Trgu sv. Marka nije se spustio. On je za sebe odabrao posve drugu lokaciju odlazeći na gala večeru u Rovinj, a zatim i na tulum s najbližim suradnicima koji se odvijao u Sloveniji. Je li s njime na ovoj zabavi bio prijatelj mu Tedeschi, teško je reći, premda se zna da on i premijer često skupa provode razuzdane večeri. Ipak, posljednji put kada se premijer krio od javnosti tulumareći po Jadranu, mediji su se raspisali o njegovom razuzdanom stilu života, ali i ljubavničkoj aferi iz koje je navodno proizašlo dijete. Da li je premijer i ludu noć u kojoj su branitelji prosvjedovali proveo s atraktivnom pjevačicom, znaju samo njih dvoje. A što će iz te sporne noći proizaći,pokazalo bi vrijeme. No, on koji se teško nosi s konkurencijom po tom pitanju ovih je dana dobio velikog konkurenta. Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, koji je ujedno Milanovićev najveći konkurent, sudbonosno “da” nedavno je izrekao lijepoj Ani Šarić s kojom navodno očekuje prinovu. Karamarkova Ana, tvrde upućeni, voli luskuz. Za raliku od nje, premijerova supruga Sanja Musić Milanović javnosti je nedavno dala do znanja da crni kruh reže na tanke šnite. S druge strane, nimalo skromno i bez nekog pretjeranog razloga sa suprugom se ne tako davno zaputila na put u daleku Australiju, gdje su Milanovića dočekali prosvjednici. Iako se u javnosti trudi ostaviti dojam brižnog oca i supruga, teško se oteti dojmu da je Milanovićev uzor veliki partijski miljenik Tito, koji je slovio kao jedan od najvećih ljubavnika svih vremena. Po uzoru na bivšeg šefa Partije, i Milanović očito čini sve kako bi se isprofilirao u velikog ljubavnika. Prema pisanju dijela medija, to mu donekle i uspijeva. Osim što se ovih dana špekulira o njegovim vezama s poznatim voditeljicama, pa čak i pomoćnicama ministara, ime koje je u javnost isplivalo, a koje se vezuje uz Zokija jest ono pjevačice riječke grupe E.N.I., Ivone Maračić, koja je prema navodima tjedno.hr-a nedavno postala majkom.

Kada već progovaramo o Milanovićevim ljubavničkim sklonostima, valja podsjetiti kako i kada se ova ljubavna priča zakuhala. Premijer je, kao što je sam u nekoliko navrata isticao, veliki fan grupe E.N.I., a ta pop skupina naklonjena je SDP-u za koji su pjevali u nekoliko predizbornih kampanja. Prvi put su jasno i nedvosmisleno uz tadašnju oporbu stali uoči izbora 2000. godine, dame iz grupe jasno su rekle da za Partiju nastupaju iz svjetonazorskih pobuda. Otada je njihov veliki fan i Milanović, u to vrijeme djelatnik Ministarstva vanjskih poslova koji je u diplomatsku službu dospio preko bivšeg premijera Sanadera. Druženja uz glazbu, često znaju biti prisna i intimna, a takvim druženjima nije odolio niti Zoran Milanović. Sadašnji premijer s Ivonom se nije družio samo zbog glazbe, već su kako se pisalo, dugo godina ljubavnici, a svaki put kada posjeti Rijeku ili okolicu, crvenokosa Ivona dobije poziv za sastanak od svojega obožavatelja. U skladu s time, premijer je dok su branitelji prosvjedovali gostovao u Rovinju, što i nije tako daleko od Rijeke pa je jasno da bi zlobnici i oni nešto malo maštovitiji iz toga mogli osmisliti raznolike scenarije.

I ne bi to bila prva takva priča, niti prvi takav susret. Na treću godišnjicu, dogovora za koaliciju, trenutno vladajuća ekipa okupila se u Kukuriku restoranu, a među njima je bio i Milanović, koji se ubrzo izgubio. Kamo je otišao, njegovi bliski suradnici dobro su znali. Po odlasku iz restorana, premijerov službeni automobil bio je parkiran blizu Ivoninoga stana. Premijerova pratnja čekala je u autu, a potom se zbio događaj kojega je prepričavala cijela Rijeka.

Naišli su neki mladići i iz nekog njima znanog razloga na premijerov službeni automobil počeli bacati kamenje. Luksuzni državni auto su tako malo oštetili. Premijerovi tjelohranitelji izašli su iz auta i potrčali za mladićima koji su se dali u bijeg, odmah su incident prijavili policiji u Rijeci i policajci su se dali u potragu. Mladiće je tražilo nekoliko ophodnji. Navodno su ih tražili na dvadesetak mjesta dok ih nisu uhvatili. Za to vrijeme pjevačica iz grupe E.N.I bila je sa svojim obožavateljem. Priča se dodatno rasplamsala jedne prigode kada je Milanović po povratku iz BiH vladinim avionom sletio na Krk, gdje se tvrde upućeni susreo sa Ivonom. Da priča bude intrigantnija pobrinula se Milanovićeva zabrana da ga se snima, jer tamo je bio u privatnom posjetu. Iako je teško ustvrditi kako Milanović i Ivona uistinu imaju odnos veći od prijateljskog, zanimljivo je kako se u ovoj priči mnogo toga poklapa. Baš kao što se slučajno ili ne poklopilo da Milanović u noći braniteljskog prosvjeda gostuje i tulumari u blizini Rijeke, u kojoj igrom slučaja živi zgodna pjevačica.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.