NOĆNI SASTANAK U VLADI: Ministri kod Plenkovića o spomen ploči HOS-a

07.09.2017. 08:39:35

U Vladi se sinoč radilo do kasnih noćnih sati. Oko 22 sta kod premijera Andreja Plenkovića došli ministar uprave Lovro Kuščević, minisar pravosuđa Dražen Bošnjakvić i branitelja Tomo Medved. Tema sastanka je finalizacija rješnja oko spomen ploče za 11 poginulih pripadnika HOS-a u Jasenovcu. Neslužbeno smo primili informaciju da je dogovor postignut i da će premijer o tome danas izvjesti na sjednici Vlade koja je zakazana za 10,00 sati. Istodobno smo od Udruge HOS-a Zagreb i Saveza Udruga HOS-a RH primili poziv na za izvanrednu press knferenciju koja će se održati sutra u 11,00 sati u prostorijama HVIDRA-e Zagreb. Poznati su nam i detalji dogovora o kojima će sutra na sjednci Vlade javnost upoznati premijer i HOS-ovci na press konferenciji. Ukratko: Pregovarači strane HOS-a pokazali su katoličku inteligenciju i još jednom potvrdili da im je Hrvatska iznad svega.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.