Nova fašistička provokacija - tetovirali svastiku na stražnjicu ministra Ostojića

02.07.2015. 09:21:15

Kako doznajemo od našeg redovitog visokog retardiranog prištavog izvora u Uredu premijera, ustašoidni fašisti ne miruju. Pod okriljem poslijepodnevne fjake, nepoznati fašisti su tetovirali svastiku na stražnjicu ministra Ostojića dok je ovaj drijemao na jednoj dalmatinskoj nudističkoj plaži. Ministar Ostojić, koji se iscrpljen odmarao nakon što je u svega dva tjedna pregledao čak četiri minute video zapisa s Poljuda, u petak poslijepodne uputio se na navedenu nudističku plažu sa svojim najboljim prijateljem Frljićem (desno na slici). Nakon što su se okupali i malo družili, Frljić je Ostojića namazao kremom za sunčanje, te je krenuo prezalogajiti antifašističku bananu. Ostojić je vrlo brzo zaspao od umora, a nakon sat vremena ga je iz sna trgnuo unezvjereni Frljićev krik. Kako doznajemo, Frljić je, ugledavši svastiku na prijateljevoj stražnjici, pao u nesvijest. Ministar Ostojić je nakon ovog nemilog događaja samo kratko izjavio da su za ovo krivi HNS, Mamić, Šuker, Pavelić, Karamarko, Jure, Boban, Bujanec, Anica Martinović, sultan Sulejman i svirepa fašizacija Hrvatske, te da će poduzeti sve mjere koje su mu na raspolaganju kako bi fašističku bandu priveo pravdi, pobacao ih u jame i zalio vapnom. Ujedno je najavio da će od odgovornih zatražiti i odštetu zbog nagrđivanja stražnjice i prorjeđivanja seksualnih aktivnosti uslijed gubitka požude zbog gledanja u taj mračni simbol mržnje od strane njegovih partnera. Obzirom na profesionalne kapacitete ministra Ostojića, razotrkivanje aktera ovog sramnog čina očekuje se početkom 2235. godine.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.