NOVA PROVOKACIJA Vulin: O tome hoću li doći u Hrvatsku ne mogu odlučivati hrvatski ministri

21.04.2018. 20:36:08

Iako je premijer Andrej Plenković u subotu izjavio da zbog njegovih ranijih neprihvatljivih izjava, dolazak srbijanskog ministra obrane Aleksandra Vulina 'ne bi bilo dobro rješenje', RTL javlja da će Vulin u nedjelju ipak doći u Hrvatsku, ali ne u Jasenovac, kako se kalkuliralo, već u Mlaku. "Ne znam odakle ministrima hrvatske Vlade ideja da bih ja došao u Jasenovac u vrijeme kada hrvatska Vlada polaže vijence u Jasenovcu", izjavio je Vulin Tanjugu. "Naravno da na taj dan ja ne bih došao u Jasenovac. Hoću li doći u Mlaku, u obnovljenu srpsku crkvu, tamo gdje se nalaze Srbi, tamo gdje se nalaze potomci žrtava Jasenovca, odlučit ću o tome, ili će odlučiti vrhovni zapovjednik Vojske Republike Srbije. O tome ne mogu odučivati hrvatski ministri", kazao je Vulin. Kako RTL tvrdi, Vulin će sutra doći u Mlaku, naselje u sklopu općine Jasenovac. Potvrdio im je to novogradiški paroh Dragan Antonić.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.