NOVA SNIMKA PROSLAVE HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE SA MLADENOM GRDOVIĆEM

13.07.2018. 15:54:30

Bilo je veselo u hotelu Mladen Grdović stigao je u Rusiju na polufinale s Engleskom, nakon čega je naše Vatrene dočekao u hotelu i napravio pravu feštu. “Ako ja popijem, vi morate pivat”, govori uz smješak Grdović Domagoju Vidi, koji ga je usred euforije ponudio čašom vina. Veseli Zadranin popeo se s reprezentativcima na stol i otpjevao im najveće hitove i teško je zamisliti da se na takvom slavlju klonio akoholne kapljice. Ipak, čini se da je bio svjestan da ne smije pretjerati, ali Vidu je ponijelo. “Ajde, nemoj zajebavati, nemoj na suho”, govorio mu je Vida, a Šime Vrsaljko iza Grdovićevih je leđa odgurivao Vidinu ruku i pokazivao mu da pjevaču ne nudi alkohol. Luka Modrić također je priskočio u pomoć te je svom sugrađaninu kazao: “Nemoj ti, dragi”. Grdović je otpio tek gutljaj vina pa kazao: “Ubit će me žena!” *Situaciju možete vidjeti od 5.40 minute videa

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.