Nove tamburaške zvijezde: Begini i Ivan Zak imaju novi ljetni hit!

24.05.2013. 22:51:10

Nakon uspjeha koji su postigli s pjesmama „Za sve moje bivše“ i „Da si tu“ nove, mlade tamburaške zvijezde Begini nastavljaju osvajati publiku. Nakon uspjeha koji su postigli s pjesmama „Za sve moje bivše“ i „Da si tu“ nove, mlade tamburaške zvijezde Begini nastavljaju osvajati publiku. Ovog puta im se u pjesmi „Obriši suze“ kao gost pojavljuje Ivan Zak koji je ujedno i producent te autor glazbe i teksta. >> 'Estevez, Carlos Estevez': Slavni glumac promijenio ime! No, uspjeh nije došao preko noći. Još davne 2002. godine Begini su se okupili i započeli svirke. Ozbiljniji rad započeo je 2009. godine kad su snimili svoj prvi album „Laži, laži dušo“ u suradnji s Darkom Derviševićem, Jerryjem Grcevichem i tamburaškim sastavom „Gazde“. Uvođenjem bubnjeva opredjeljuju se na modernu tamburašku glabu 2011. godine kad ih pod svoju producentsku palicu preuzima Ivan Zak. Iste godine nastupaju na najvećem festivalu tamburaške glazbe „Zlatne žice Slavonije“ te ostvaruju svoj najveći uspjeh nastupom u finalnoj večeri s pjesmom „Da si kraj mene“ . Već iduće godine ostvaruju jednaki uspjeh na istom festivalu s pjesmom „Za sve moje bivše“ te snimaju svoj prvi video spot. Broj na YouTubu svakim danom je sve veći, a da ih je publika prepoznala, pokazalo se na velikom zagrebačkom koncertu Ivana Zaka krajem veljače, gdje su se pojavili kao gosti. Publika je u glas pjevala njihove pjesme i pokazala kako brojka od više od milijun klikova na YouTube-u nije slučajna. S njihovim radom se upoznao i predsjednik republike – Dr. Ivo Josipović kad su za njega svirali krajem prošlog mjeseca u Samoboru. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.