NOVI DETALJI Hrvat ubio sina i još dvoje na njegovoj proslavi

15.09.2017. 20:45:00

TRAŽE GA SPECIJALNE SNAGE Prema prvim informacijama majka ubijenog djeteta sklonila se kod susjeda te se tako spasila za razliku od sina, novog dečka i prijateljice Njemačka policija traži Hrvata Dražena Dakića (40) jer ga sumnjiče da je u četvrtak oko 21.30 sati u kući u Villingendorfu ubio muškarca (34), ženu (29) i sina (6). Jedna žena se uspjela spasiti. Pobjegla je iz kuće kad je Dakić počeo pucati. Prema prvim informacijama riječ je o majci ubijenog djeteta koja se sklonila kod susjeda.
Majka i dijete bili su u bijegu od Dražena. Prije 14 dana su došli u u malo mjesto Villingendorf. U mjestu su molili da im adresa bude tajna jer su se bojali da ih Dražen ne nađe. No u četvrtak ih je našao i ubio je novog dečka svoje bivše partnerice i sina. Ubio je i prijateljicu koja je došla u posjet obitelji koja je slavila polazak dječaka u školu, javlja 24sata. Pratio je što se događa te preko terase ušao u kuću te je iznenadio prisutne tijekom obiteljske proslave za dječaka koji je krenuo u osnovnu školu. Potom je krenuo u ubilački pohod. Draženova bivša supruga se spasila jer je, kada je počeo pucati, uspjela pobjeći kod susjeda. Inače njegova je supruga porijeklom Latvijka, a Draženu je brak s njom bio drugi po redu te ima još i dvoje djece iz prvoga braka. Dražen i njegova bivša partnerica su se navodno rastali zbog financijskih poteškoća u koje je on zapao. Njemački mediji navode da je Dražen bio vojnik te da je ranije kažnjavan zbog nanošenja ozljeda. No nisu naveli detaljnije o čemu se radi. Sina, muškarca i ženu je ubio iz puške, a svemu je svjedočilo dijete (3), sestrica ubijenog dječaka. Policija je objavila Draženovu fotografiju i njegov opis. Dražen ima tamnu, kratku kosu, smeđe oči, tanke usne. Visok je 1,77 metara i kad je pobjegao na sebi je imao crnu jaknu. Pobjegao je u Seat Ibizi koji je kasnije pronađen prazan kod Herrenzimmerna. U tijeku je velika akcija, a Dražena traži 100 policajaca s antiterorističkom opremom. Traži ga i helikopter. Na autocesti se kontroliraju vozila.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.