Novi Google Maps za Android - brže i lakše korištenje

10.07.2013. 17:21:58

10.7.2013

Google je i službeno predstavio novi Google Maps za pametne telefone itablete s operativnim sustavom Android, a uskoro će biti dostupna i inačica za iPhone i iPad. Kako kažu u Googleu, nova inačica internetskih karti čini istraživanje svijeta mnogo brže i lakše. Nova aplikacija u odnosu na prethodnu ima poboljšanu navigaciju te vas upozorava ako bolji put do odredišta postane dostupan. Google Maps sada nudi i ocjenjivanje restorana, kafića i sličnih lokala zvjezdicama, kao i obavijesti o popustima u raznim trgovinama. Google Maps više neće imati funkciju Latitude, umjesto koje Google nudi dijeljenje lokacija na društvenoj mreži Google+ za Android. >> Pogledajte 10 objekata koji su zabranjeni na Google Mapsu Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.