Novi molitvenik posvećen Gospi Ilačkoj

24.05.2013. 12:01:18

Udruga dr. Ante Starčević Tovarnik objavila je mali molitvenik posvećen Gospi Ilačkoj. Džepnoga formata (7x11) ovaj "Putni tovaruš", kako bi rekla Katarina Zrinska, sadrži na vanjskim stranicama sliku originalne Gospe Ilačke i crkvice u svetištu, a u sredini dvije molitve: Molitva Gospi Ilačkoj i Molitva bolesnika.

Ove tradicionalne molitve koje se izgovaraju već više od jednoga stoljeća, otisnute su na praktičnom tvrdo plastificiranom preklopnom listu za hodočasnike i sve one koji se utječu Gospi Ilačkoj. U nakladi od 10 000 komada koje Udruga želi darivati, ponovno se iskazuje vjera hrvatskoga puka

i ljubav prema Gospi, zaštitnici i Kraljici hrvatskoga naroda. Crkva koja u unutrašnjosti čuva Gospinu sliku poziva na molitvu i poniznost, radost hodočašća i život u Ljubavi majke i Sina.

Dobro došli na susret s Gospom Ilačkom!

                                                     Vaša Udruga dr. Ante Starčević - Tovarnik

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.