Novinar Margetić 'počastio' Markićku i sve koji su zaokružili 'ZA': opsovao im zatucanu, ustašku, fašističku majku!

03.12.2013. 23:10:24

Novinar-Margetic-pocastio-Markicku-i-sve-koji-su-zaokruzili-ZA-opsovao-im-zatucanu-ustasku-fasisticku-majku_article

'Jebem ja vama tu vašu zatucanu, primitivnu, fašističku, ustašku mater. I tako jedno tri tisuće puta'

Kako javlja portal Dnevno, jedan im se čitatelj javio u redakciju mailom u kojem je poslao post s Facebooka na kojem se jasno vidi sustavno blaćenje od strane Domagoja Margetića.

domagoj-margetic_1363863184_670x0_1378968759_670x0_article

On je dragovoljac Domovinskog rata, pripadnik 5. gardijske brigade i otac troje djece i smatra ovo nedopuštenim i kažnjivim.

Novinar Domagoj Margetić, poznat po kontroverznim postupcima i nastupima ovaj put je prevršio svaku mjeru. Post s njegovog profila uklonjen je, no zahvaljujući našem čitatelju uspjeli smo objaviti što piše.

''Otvoreno pismo Markički, njenoj ustaškoj inicijativi i svima koji su glasali ''ZA'': Jebem ja vama tu vašu zatucanu, primitivnu, fašističku, ustašku mater. I tako jedno tri tisuće puta. To je jedini odgovor kojeg zaslužujete pizda vam ustaška fašistička materina.''

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.