Novinar RTL-a Boris Mišević podržao Nenada Bakića: I sam je žrtva kleveta Faktografa

15.12.2021. 09:16:00

Novinar RTL-a Boris Mišević, koji je nedavno podržao referendum o ukidanju covid potvrda, osvrnuo se na cenzure koje godinama provodi Faktograf. Putem Facebook statusa poslao je riječi podrške Nenadu Bakiću, istaknuvši kako je i sam žrtva Faktografovih manipulacija i kleveta.

“Kada se upiše Boris Mišević u Google tražilicu onda ne izađu prvo naslovi da sam posvojio sina, da sam dobio nagrade za reporterski rad, da se borim za ubrzavanje postupaka posvojenja. Ne izađu prvo naslovi o mojim reportažama i teškim terenskim bitkama. Ne izađu brojni interview-i mene i moje supruge o našem životu. Ne. Prvo izađe teška. Faktografova kleveta i pamfletčina da ja lažem i manipuliram” -napisao je Mišević.

“Samo zato jer sam u tom slučaju bio dovoljno hrabar da iznesem istinu koju su upravo oni htjeli sakriti. Zato neka ne glume žrtvu brate. Žrtve su svi građani koje oni godinama cenzuriraju i smanjuju doseg objava. Ideologiju svojih financijera i vlasnika podvaljuju pod “činjenice” Da nije tragično bilo bi komično. Razloge bijesa ljudi prema njima trebaju potražiti u tome što su radili sve ove godine običnim ljudima ove zemlje. Nek pročitaju desetke tisuća komentara. Ovdje je sve jasno.”

Na kraju je poslao podršku Nenadu Bakiću, naglasivši da maltretiranje mora prestati.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: mz/Foto: Facebook, snimka zaslona: Narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.