O UHIĆENJU LOVRIĆA Klemm: Šarićev transfer u Cibonu nema veze s time

13.11.2014. 15:56:51

Policijski istražitelji, kako se neslužbeno doznaje, pretražili su ured i stan pročelnika zagrebačkog Gradskog ureda za odgoj, obrazovanje i sport Ivice Lovrića, jednog od najbližih suradnika nedavno uhićenog gradonačelnika Milana Bandića.
U Gradskom uredu za odgoj, obrazovanje i sport doznaje se tek da su policajci jutros došli do Lovrićeva ureda u Ilici, no nije poznato o čemu je točno riječ, odnosno što istražitelji žele pronaći.
Informaciju o pretresu Lovrićeva ureda i doma mediji povezuju s njegovim dugogodišnjim vođenjem košarkaškog kluba Cibona, čiji je predsjednik bio u vrijeme kada su se nagomilala milijunska dugovanja.
Predsjednik Cibone Aleksandar Petrović izjavio je za Hinu da tijekom jutra policija nije dolazila u službene prostorije kluba.
Josip Klemm, koji je pomogao u transferu Darija Šarića u Cibonu, komentirao je cijelu situaciju.
- Jedino što mogu reći, što se tiče transfera u kojem je sudjelovao Josip Klemm, da je sve po zakonu. Firma je posudila 550 tisuća kuna i mi smo svoj novac vratili, naplatili smo sve kamate, a što se tiče drugog djela najvjerojatnije će firma pokloniti Ciboni. Da je kod mene bilo nekakvih nepravilnosti onda bi valjda mene netko zvao. Što se tiče mene i Darija Šarića, mogu reći da je bilo sve u redu, poručio je Klemm.
Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.