Obavijest svim članovima braniteljskih udruga koji su se prijavili za prijevoz vlakom iz Zagreba za Vukovar

17.11.2016. 19:03:19

Podsjećamo Vas da se u vlak može ući isključivo uz predočenje karte koje ste dobili od svojih predstavnika udruga ili ste osobno podigli u Ministarstvu branitelja (obostrano budući je na pozadini štambilj). Karte će na ulazu u vagone pregledavati osoblje vlaka (kondukteri), osobe iz zaštitarskog osiguranja i djelatnici Ministarstva. Molimo Vas, da informaciju o nemogućnosti ulaska u vlak bez vozne karte prenesete Vašim članovima moguće zainteresiranim za vlak za koje niste predvidjeli kartu. Kontakt osobe iz Ministarstva hrvatskih branitelja za vlak, koje će biti nazočne na Glavnom kolodvoru u Zagrebu prije odlaska u Vukovar su: 1. Robert Grubešić, vođa puta - 099/264-6645 2. Gđa. Gordana Ćavar - 099/2173-996

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.