Obavljen očevid užasne nesreće u Hampovici u kojoj je poginuo muškarac, evo što se dogodilo

05.07.2020. 15:55:00

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke potvrđeno nam je kako je u slijetanju automobila Audi A4 poginuo 35-godišnjak. Djelatnici JVP-a Đurđevac izvlačili su ga iz automobila te mu je odmah pružena liječnička pomoć. Nažalost, nije preživio. Promet se određeno vrijeme zbog službenih vozila odvijao jednom trakom. Više informacija bit će poznato nakon očevida.

U užasnoj nesreći koja se oko 3.40 sati dogodila u Hampovici, naselju u općini Virje, a u kojoj je poginuo 35-godišnjak. Policijska uprava koprivničko-križevačka javlja da je završen očevid. Izvješće prenosimo u nastavku.

 Danas, 5. srpnja, oko 3.40 sati, u Hampovici u Ulici Šimuna Pandura 35-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake u smjeru mjesta Šemovci. Izlaskom iz desnog zavoja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika te udario u prilazni most. Vozač automobila je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo. Zbog vršenja očevida od 4.15 do 6.15 sati promet se odvijao jednim prometnim trakom. Policijski službenici Policijske postaje Đurđevac dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – stoji u priopćenju PU koprivničko-križevačke.

Izvor: epodravina.hr

Izvorni autor: Marko Dedić/Foto: ilustracija

Autor: