Obilježavanje 23. obljetnice pogibije branitelja HVO-a

24.10.2016. 05:37:19

Povodom 23. obljetnice pogibije branitelja Zubićkog kraja u proteklom ratu, te u znak na njihovo sjećanje ispred kapelice u mjestu Zubići, u utorak, 25. listopada s početkom u 15 sati, položit će se vijenci i zapaliti svijeće. Povodom 23. obljetnice pogibije branitelja Zubićkog kraja u Domovinskom  ratu, te u znak na njihovo sjećanje ispred kapelice u mjestu Zubići, u utorak, 25. listopada s početkom u 15 sati, položit će se vijenci i zapaliti svijeće. Polaganju vijenaca i paljenju svijeća nazočit će članovi obitelji poginulih branitelja, Udruge proistekle iz Domovinskog rata, Odjel braniteljsko-invalidske skrbi, predstavnici Općine, Odjel obrane, predstavnici političkih stranaka s hrvatskim predznakom, predstavnici vojske, predstavnici županijskih  udruga i drugi gosti, priopćeno je iz Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO - HB Novi Travnik. Sveta misa služit će se odmah nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća, a predvodi je monsinjor Pero Jurišić, te župnik župe Rankovići Miljenko Džalto.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.