OBILJEŽAVANJE 26. GODIŠNJICE OSLOBODILAČKE VRO MASLENICA "KORACIMA NADE U ISTINU"

08.01.2019. 18:16:14

Udruga "Žene u Domovinskom ratu - Zadar" Vas i ove godine pozivaju na obilježevanje 26. godišnjice vojno - redarstvene akcije "Maslenica", a poziv su uputile putem svoje facebook stranice "Braniteljice Zadar" Njihov poziv prenosimo u cijelosti: "Udruga „Žene u Domovinskom ratu - Zadar“ će i ove godine zajedno sa braniteljskim udrugama na poseban način obilježiti 26.godišnjicu, oslobodilačke vojno-redarstvene akcije “Maslenica”, KORACIMA NADE U ISTINU i prohodati put od Zelenog Hrasta do mjesne crkve Gospe od Ružarija u Pridrazi. Posjetit ćemo sva spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i civilima, zapaliti svijeće, te molitvom odati počast najvećoj žrtvi koju su ti ljudi nesebično dali za slobodu koju danas imamo. Hodnju posvećujemo svim poginulim hrvatskim braniteljima i civilima, hrvatskim ratnim vojnim invalidima, te hrvatskim generalima koji su akciju Maslenica planirali i izveli. ​Hodnju započinjemo u nedjelju 20. siječnja 2019.godine, s početkom u 08:00 sati od Zelenog Hrasta, a svoj dolazak u Pridragu predviđamo oko 16:00 sati. U blagoslovu i žrtvi, želimo dostojanstveno obilježiti akciju, baš kao što su i naši branitelji dostojanstveno i nesebično žrtvovali svoje živote i zdravlje u akciji kojom je oslobođen veliki dio zadarskog zaleđa, a i sam grad Zadar. Od srca Vas pozivamo da nam se sa svojim koracima pridružite!" Foto: Facebook Braniteljice Zadar/ PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.