Obilježena 21. godišnjica vojne akcije ‘Zima 94.’

30.11.2015. 21:23:13

U organizaciji Udruge Veterana 126. brigade danas je obilježena 21. godišnjica vojne akcije ‘Zima 94.’. Operacija ‘Zima ’94.’ odvijala se u razdoblju od 29. studenog do 24. prosinca 1994. godine na području Livanjskog polja i planine Dinare. Oslobođeno je područje širine 10 km i dubine 20 km. Zbog velikog snijega i vjetra na spomen križu na Maglaju nisu položeni vijenci, kako je bilo planirano, već je to učinjeno kod kapelice kod Planinarskog doma ‘Sveti Jakov’. Vijence su položile predstavnice Ministarstva branitelja, Županije splitsko-dalmatinske, gradova i općina Cetinske krajine, te braniteljskih udruga. U okviru proslave, na poligonu Braniteljske zaduge Patriot na Dabru, održan je prigodni domjenak i druženje branitelja i gostiju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.