Obilježena 23. obljetnica pogibije Damira Tomljanovića Gavrana

18.02.2017. 07:33:10

Obilježena 23. obljetnica pogibije Damira Tomljanovića Gavrana (17.02.2017.) Danas 17.02.2017.članovi URV 1.GB "TIGROVI" krenuli su za Krivi put u blizini Senja ...rodno mjesto poginulog Damira Tomljanovića-GAVRANA, odati počast i prisjetiti se svog legendarnog zapovjednika.
GAVRAN1
Veliki broj suboraca i hrvatskih branitelja na današnjoj obljetnici pogibije Damira Tomljanovića Gavrana... Okupljanjem kod Crkve u Krivom putu, komemoracijom na grobu, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odana je počast Gavranu.Nakon tog uslijedila je Sveta Misa u župnoj crkvi BDM Snježne, Krivi put , a nakon mise upriličen je ručak u društvenom domu Bunjevac – Gavran Krivi put te je nastavljeno druženje suboraca i prisjećanje na ne tako davna ratna vremena.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.