Obitelj nestale Nine opravdano u strahu: ‘Ako si se izolirala zbog nekog problema, znaj… nitko nije ljut na tebe!’

02.02.2021. 15:32:00

Obitelj Nine Perić (26) koja je nestala prije 5 dana jako je zabrinuta i uznemirena, a neke detalje iznijela je i Ninina sestrična Nora.

Njezin nestanak službeno je prijavljen 30. siječnja, a na stranicama Nacionalne evidenicije nestalih osoba navodi se kako je visoka 170 centimentara, ima smeđu kosu, tamnoplave oči te je jače tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu dulju jaknu s kapuljačom na kojoj su rubovi od krzna, nosila je crni kožni ruksas i bordo cipele Martens.

U redakciju Večernjeg lista javila se i njezina sestrična Nora. 

“Mi ne znamo što se dogodilo, zato i molimo pomoć nadležnih institucija ali i medija. Svaka informacija je dobrodošla, no nažalost još ne raspolažemo s ičim dovoljno kvalitetnim. Nemamo ni jedan jedini trag osim podatka da je policija locirala njezin mobitel u petak ujutro u okolici Međimurja. Mobitel više nije aktivan i tim više smo zabrinuti”, priča Nora i tvrdi kako Međimurje ne može povezati kao logičan slijed kretanja.

Na pitanje je li Nina imala kakvih problema, sestrična je rekla kako nije djelovala čudno, te da nije ništa upućivalo da bi možda pobjegla. 

“Smatram da fokus javnosti, medija i svih koji nam mogu pomoći ne smije biti na njezinim karakternim osobinama jer je to sporedno i ne bih htjela da priča krene u pogrešnom smjeru. Ne mora to biti nužno bijeg, možda je oteta. To ne možemo znati, za to i molimo pomoć”. Također je rekla kako su svi u obitelji uključeni u slučaj.

Datum rođenja:
26.8.1994.
Državljanstvo:
hrvatsko
Prebivalište:
Zadar, Vinka Jelića
Boravište:
Zagreb, Avenija Marina Držića
Država:
Republika Hrvatska

Osobni opis:

Visina:
170
Broj stopala:
40
Kosa:
smeđa
Boja očiju:
tamnoplave
Razvijenost:
jače tjelesne građe
U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u:
crnu dulju jaknu s kapuljačom na kojoj su rubovi od krzna, odjevena u crno, nosi crni kožni ruksak i bordo cipele Martens

Podaci o nestanku:

Datum nestanka:
28.1.2021.
Mjesto nestanka:
Zagreb, Avenija Marina Držića
Okolnosti nestanka:
osoba se udaljila s adrese boravišta
Nestanak se vodi u PU:
zagrebačkoj

“Rasporedili smo se po gradovima, a mi mlađi smo preuzeli društvene mreže i medije. Svi smo mi svjesni da je Nina punoljetna, zrela i ima dovoljno godina, ali nakon nekoliko dana smo opravdano počeli strahovati. Pogotovo što je locirana u Međimurju s kojim je baš nitko od njezinih prijatelja ne može povezati”, kazala je Nora.

“Ako se Nina negdje izolirala zbog ikakvog problema i ako ovo čita želim joj poručiti da nitko na nju nije ljut i da joj kao obitelj želimo pomoći. Molim sve da o bilo kakvim saznanjima obavijeste policiju na 192 kako bismo je pronašli što prije”, zaključuje Nora.

Bilo kakve informacije o nestaloj koje bi mogle pomoći u njezinoj potrazi, prijavite policiji.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Maja Štefanac/Foto: Owner

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.