Obiteljska zabava završila tragedijom: Žena ISPALA iz 'vlaka smrti'

20.07.2013. 10:27:34

Tragedija se dogodila u jednom zabavnom parku u Arlingtonu, u Teksasu. Žena je poginula kada je ispala iz 'vlaka smrti', s sve se dogodilo pred očima njezinog sina koji je bio pored nje. U velikim svjetskim zabavnim parkovima rijetko tko može odoljeti vožnji u tzv. 'vlakovima smrti'. U američkom Arlingtonu, u državi Teksas, izgrađen je jedan takav za koji kažu da je najveći na svijetu. No, nažalost, sada će ga mnogi pamtiti po strašnoj nesreći. >> HGSS otkrio po život opasnu krađu u NP Paklenica Naime, u vožnji je iz vlaka u jednom trenutku ispala žena i na mjestu poginula. 'Bili smo na vrhu i naglo se spuštali kada se sigurnosni pojas otkvačio, a žena ispala', opisuje svjedokinja Carmen Brown, javlja AP. Nesretna je žena sjedila pored svog sina. Vlasnici zabavnog parka, 'Six Flags', izrazili su sućut obitelji i odmah sve zatvorili. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.