OBJAVLJENO JE: “Bruna Esih kandidirat će se za gradonačelnicu Zagreba!”

21.02.2017. 18:50:20

Bruna Esih je prelomila i odlučila se kandidirati za gradonačelnicu Zagreba, donosi u novom broju tjednik Globus  koji će sutra pojaviti na kioscima. U tekstu, u kojem citiraju i gospođu Esih, nema izravne potvrde da se odlučila natjecati za gradonačelnicu hrvatske metropole, ali navode da su iz ‘dobro obaviještenih izvora bliskih Bruni Esih’ primili takvu informaciju. Gospođa Bruna Esih, osjetno prehlađena, u telefonskom razgovoru za Maxportal nije potvrdila kandidaturu. Kazala je da je razgovarala s novinarkom Globusa i navela da je posljednjih dana mnogi to pitaju, ali nije potvrdila da će se upustiti u utrku za gradonačelnicu Zagreba. “Posljednjih dana ozbiljno sam prehlađena i na prvom mjestu mi je riješiti zdravstvene poteškoće, a o mojoj kandidaturi očito više brinu neki drugi nego ja”, kazala nam je Esih. U simulaciji izbornih rezultata, u slučaju da se kandidira i da su danas izbori, Bruna Esih u prvom krugu osvaja 15 do 17 posto i izgledan je kandidat za drugi krug u kojem bi se natjecala protiv Milana Bandića.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.