Oblačno s kišom: Stiže prava jesen

09.09.2013. 10:09:58

Promjenjivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnija kiša očekuje se mjestimice na sjevernom Jadranu i u Gorskome kotaru, a u ostalim krajevima glavnina kiše poslijepodne. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, poslijepodne će okrenuti na sjeverni i sjeveroistočni, a na Jadranu većinom umjereno jugo, na sjevernom dijelu prijepodne jak jugozapadnjak. Jutarnja temperatura od 12 do 17, na Jadranu od 18 do 23, a najviša dnevna između 21 i 27, u Dalmaciji od 26 do 30°C. U Zagrebu prevladavat će oblačno, prijepodne uz kraća sunčana razdoblja. Povremeno se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina, glavnina poslijepodne. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, poslijepodne će okrenuti na sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura oko 16, a najviša dnevna oko 26°C. Nastavlja se razdoblje povoljnih biometeoroloških prilika te se ne očekuju poteškoće kod meteoropata i kroničnih bolesnika. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.