OBLJETNICA FORMIRANJA ORUŽANIH SNAGA Na Jarunu letački program i pokazne vježbe

27.05.2017. 10:39:50

U sklopu obilježavanja 26. obljetnica formiranja Oružanih snaga RH, Dana Oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske, u subotu 27. svibnja i u nedjelju 28. svibnja 2017. na ŠRC “Jarun”, od 9 do 20 sati bit će izložen taktičko-tehnički zbor gdje će se moći razgledati naoružanje i vojna oprema Oružanih snaga, priopćili su iz Ministarstva obrane. Za sve građane, u 13 i 17 sati, organiziran i vojnički grah. U nedjelju u 18 sati na Jarunu će se održati letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane te pokazne vježbe Počasno zaštitne bojne i Zapovjedništva specijalnih snaga kojem će prisustvovati i predsjednica RH i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović, potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane RH Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Mirko Šundov i drugi gosti. “Obavještavamo građanstvo da će tom prigodom biti ispaljeni počasni plotuni iz topničkog oružja, te da će iznad područja grada Zagreba i okolice letjeti zrakoplovi Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane”, priopćili su iz MORH-a.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.