Obljetnica pogibije Sinjskih vitezova Andrije Alčića i Ivice Poljaka Sokola

05.11.2017. 10:39:07

[caption id="attachment_87622" align="aligncenter" width="450"] Andrija Alčić poginuo je u Vukovaru na današnji dan, 4. studenoga 1991. godine, a Ivica Poljak-Sokol dva dana kasnije, 6. studenoga 1991. godine.[/caption] BRANILI SU HRVATSKU U VUKOVARU: Obljetnica pogibije Sinjskih vitezova Andrije Alčića i Ivice Poljaka Sokola Sjećenja je ovo na dvojicu sinjskih vitezova koji su bez razmišljanja krenuli u Vukovarski ratni pakao gdje su kao heroji ostavili svoje živote u obrani Vukovara od najezde srbočetničkog agresora 1991. godine... Povodom 26. obljetnice pogibije Vukovarskih heroja,Sinjana Andrije Alčića i Ivice Poljaka Sokola, na sportskom centru u Sinju koji nosi ime ova dva heroja Vukovara, vijence su danas položili Željko Poljak, brat pok. Ivice Poljaka Sokola i mnogi drugi.
Sinjski vitezovi- poginuli u Vukovaru
Sjećenja je ovo na dvojicu sinjskih vitezova koji su bez razmišljanja krenuli u Vukovarski ratni pakao gdje su kao heroji ostavili svoje živote u obrani Vukovara od najezde srbočetničkog agresora 1991. godine. Andrija Alčić poginuo je na današnji dan, 4. studenoga 1991. godine, a Ivica Poljak-Sokol dva dana kasnije, 6. studenoga 1991. godine. Pogledajte video sa otkrivanja spomen obilježja dvojici Sinjskih vitezova, koji su svoje živote dali na braniku svoje Domovine na najtežem ratištu u Hrvatskoj,u Gradu heroju- Vukovaru.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.