Oboružajte se strpljenjem: Gužve i zastoji u prometu od popodneva

28.07.2013. 10:59:40

Iz HAK-a javljaju kako u poslijepodnevnim satima očekuju pojačan promet u smjeru unutrašnjosti, odnosno sjevera

Dok promet na većini cesta trenutno teče bez većih gužvi i zastoja, iz HAK-a javljaju kako u poslijepodnevnim satima očekuju pojačan promet u smjeru unutrašnjosti, odnosno sjevera. U jutarnjim satima promet je na većini cesta srednje gust, a pojačan na Krčkom mostu. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb dolazi do povremenih zastoja na čvoru Oštrovica iz smjera Zagreba na silasku prema otoku Krku i Crikvenici, pa se vozači mole za strpljenje. Kod naplatnih postaja Lučko na A1 u oba smjera nema dužih čekanja. Gust promet očekuje se u popodnevnim satima na A1 na prilazima naplatnim kućicama u Lučkom i na A3 Bregana-Lipovac kod Ježeva te na A2 Zagreb-Macelj od Jankomira do Zaprešića i na naplati Trakošćan. Povremeno, vrlo gust promet bit će na Istarskom ipsilonu od Buja do Kaštela i Plovanije kao i duž Jadranske magistrale (D8), posebice od Omiša do Kaštela i Ličkoj magistrali (D1), od Korenice do Karlovca. Pojačan promet bit će i na Zagrebačkoj i Riječkoj obilaznici te sa Krčkog mosta u smjeru kopna. Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima Metković, gdje se na ulazak čeka oko 2 sata, a na izlasku oko 30 minuta; Orah i Mali Prolog na ulazak se čeka oko sat i pol; Bajakovo i Stara Gradiška na izlasku se čeka oko 30 minuta. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.