"OBRAĆANJE HRVATSKIM BRANITELJIMA"

18.04.2020. 10:11:00

Ovo moje javno obraćanje hrvatskim braniteljima odnosi se ISKLJUČIVO na one branitelje i braniteljske Udruge koje su se ovoj političkoj prostituciji za siću prodali i kojima su bitne stranačke iskaznice kako bi što bliže "vatri" bili i dobro se ugrijali !!!

Te iste prodane duše nije briga što njihov narod zbog silnih nepravdi i neimaštine već godinama u svojoj zemlji pati, što proživljava i kako živi !!!

Nije mi jasno, što se u vašem mentalnom sklopu dogodilo kad ste se tako lako od svog naroda udaljili i zašto ???

Nije vas briga što se naša zemlja i pred vašim očima rastače i raseljava !!!

Vama su bitne samo stranačke iskaznice zbog kojih ste se u poslušne klimavce glavama pretvorili !!!

Zato ništa sve ove godine niste poduzimali niti poduzimate kako bi DOSTA ovoj nakaradno izdajničkoj vlasti rekli i u obranu svog potlačenog naroda stali koji, svakim danom sve teže živi i koji, zbog neimaštine i siromaštva svoju zemlju napušta kako bi po "bijelom" svijetu za kruh i opstanak na životu zaradili !!!

Naš VRIJEDAN narod tuđe zemlje izgrađuje dok se u našoj zemlji zbog izdaja, krađa i lopovluka svih vrsta više ne može izdržati niti normalno živjeti !!!

Na svim poljima smo IZDANI a vi ništa po pitanju zajedništva ne poduzimate kako bi svi zajedno uz svoj narod bili i kako bi mu u nevolji pomogli !!!

Vama je bitno da ste vi siti i zadovoljni a to, što nam branitelji od gladi umiru i ruku na sebe podižu to vas ne brine dapaće !!!

Vi u životu uživate a svoje suborce oko sebe ne vidite niti ih želite vidjeti a bome, niti se trudite da im bar malo boli i muke olakšate i bar malo pomognete !!!

GDJE VAM JE DUŠA

kad tu hrvatsku bijedu tako lako i mirno možete gledati ???

Ogorčena sam na sve vas koji ste se za siću ovoj političkoj prostituciji prodali i koji dozvoljavate da nam četnici sve ove godine glavnu riječ u zemlji vode a zbog njih smo ginuli i krvarili i SVOJE VOLJENE SAHRANJIVALI !!!

Za mnoge naše poginule branitelje još uvijek neznamo gdje su ih četnici ko uginulu stoku zatrpali a vi, bez obzira na tu bol i tugu za to ne marite dapaće !!!

Još sa četnicima politički šurujete od Sabora pa sve na niže i tako redom na svim razinama pa se pitam; kako možete, zar se sami sebi ne gadite ???

Zar je normalno, da nam generalski i časnički Zbor isto tako po svim pitanjima izdaja i silnih nepravdi sve ove godine šute umjesto, da su uz svoj narod stali i svijetlo mu na kraju tunela bili ???

Ne, nitko od vas prozvanih niste uz svoj narod stali već dozvoljavate, da "vaš" hrvatski narod u MRAKU OVE ZEMLJE VEĆ GODINAMA ŽIVI !!!

Jer, za vas, ionako je sve osvijetljeno kao da u BETLEHEMU živite a ne u toj istoj ZEMLJI MRAKA u kojoj živi većina HRVATA a nažalost, i sami tom istom hrvatskom narodu pripadate !!!

A ja (kao žena) koja je i sama od proljeća 91 godine od tajnih sastanaka na pripremama i stvaranju hrvatske vojske sudjelovala i sama hrvatski branitelj bila smatram, da sam dovoljno kompetentna o toj temi govoriti i pisati !!!

Jer, upravo VI, koji ste se ovoj političkoj prostituciji prodali dovoljno ste mi materijala dali da vas MOGU I MORAM JAVNO PROZVATI !!!

I za kraj, samo dva pitanja za sve vas;

ZAR SE BOGA NE BOJITE ???

I, ZAR VAS NIJE SRAM SVOG NARODA KOJEG STE IZDALI ??? 

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor: