Occupy Croatia: Izvjesite crne zastave i zapalite svijeće prilikom aneksije Hrvatske u imperijalističku EU

17.06.2013. 10:50:42

30. lipanj i 1. svibnja su dani žalosti za izgubljenom suverenošću - poručuju iz Occupy Croatia Pokret Occupy Croatia će 30. lipnja i 1. srpnja, službeni ulazak Hrvatske u Europsku uniju, obilježiti kao dan žalosti i crnih zastava. Iz pokreta navode da će se tada dogoditi 'aneksija Hrvatske u imperijalističku EU hobotnicu'. Zbog toga pozivaju građane da navedene 'dane žalosti za izgubljenom suverenošću' zajedno s njima obilježe na sljedeći način: 1. vješanjem crnih zastava na balkone i prozore (budite maštoviti: u obzir dolaze i komadi crnog tekstila, crne marame ili šalovi, vreće i sl. Bitno je da nalikuje na zastavu ), 2. osim crne zastave, upalite navečer svijeću ili lampion u prozoru, 3. fotografirajte vaše prozore sa crnom zastavom i pošaljite nam, napravit ćemo kolaž od fotografija i objaviti ih, 4. bojkotirajte proslavu, 5. Occupy Croatia će na svojoj FB stranici te dane 'puštati' samo glazbu kakva priliči danima žalosti (putem video klipova). - Budući je ulazak u EU ostvaren pomoću manipulacija i političkih laži, dakle ulazimo na prevaru, pokažimo na mirni i dostojanstveni način - izražavanjem žalosti - da smo prevaru spoznali i da je ne prihvaćamo – poručuju iz Occupy Croatia. Događaj možete vidjeti i na Facebooku. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.