OCCUPY: SINDIKALNE VOĐE IZDAJICE NARODA

05.06.2013. 13:22:47

Dogodilo se ono što smo svi očekivali, sindikati su po tko zna koji put izdali povjerenje svojih članova. Ispostavilo se, nakon sastanka Vlade i sindikalnih glavešina, da su čelnici sindikata odlučili prodati ideale za sitne pare, umjesto da zajašu val pred ulazak u EU i pokažu odlučnost i volju u borbi za radnička prava.

Od sudionika spomenutog sastanaka saznajemo, ekskluzivno, da je kamen spoticanja ponovo ispao, gospodin Vilim Ribić, koji je na svoju ruku, bez suglasnosti ostalih starješina odlučio prihvatiti bačenu kost ministra Mrsića. Ono što do sada nismo iznosili u javnost, čekajući razvoj situacije, jest to da su članovi Occupy Croatia bili pozivani na više sastanaka s čelnicima sindikata, na kojima su dotična gospoda obećavala promijeniti smjer, kako su i sami nazvali prvomajski prosvjed; obećavali su brda i doline, blokadu države, narod na ulicama, ukratko -sveopći ustanak. Najveći brbljavci u svemu tome ispali su Novosel i Ribić, psi koji laju, ali ne grizu. Doduše, ni drugi nisu ništa bolji, jer šutnjom pristaju na ovakav razvoj situacije.. Krešimir Sever je rekao da je on dužan i odgovara samo svojem članstvu, kojem je ovim potezom zabio jedan od zadnjih čavala u lijes jer nakon ovog kolektivni ugovori neće nikad biti isti. Godinu za godinom, situacija nam je sve gora a rješenja se ne vide na vidiku, što će se dalje događati, nitko ne zna, a svima je jasno. Ovaj se potez sindikalnih vođa ne može nazvati nikako drugačije nego IZDAJA!

OCCUPY HRVATSKA

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.