Očekivano: Odbjegli Mostovci idu na listu sa Škorom

01.06.2020. 16:00:00

Marić napustili Most, stigla je i vijest o kojoj se šuškalo duže vrijeme - na izbore idu na listi domovinskog pokreta Miroslava Škore

Nove akvizicije Škoro će predstaviti na press konferenciji u utorak te objaviti da će saborski zastupnik Slaven Dobrović, vijećnica u Skupštini Brodsko-posavske županije Ružica Vukovac i vijećnik u Gradskoj četvrti Maksimir-Zagreb Vlado Marić zajedno s njim na parlamentarne izbore.

Podsjetimo, svoje troje do sada je djelovalo u redovima Mosta. Dobrović, inače bivši Mostov ministar zaštite okoliša, stranku je napustio prije dva tjedna.

'Most je bio sjajna prilika za mijenjati Hrvatsku nabolje, međutim ujedno i veliki izazov za brzo učenje, pravilno biranje prioriteta i suradnika, a naročito za ustrajnost u tome da nas klijentelističke mreže ne zahvate i uvuku u svoj svijet. Svijet nebrige za javno i lagode za vlastito, toliko zastupljen u hrvatskoj politici. Tijekom sudjelovanja u dvije vlade u manje od godinu dana ukupnog netehničkog mandata napravili smo dosta toga dobroga pa s ponosom i zahvalom gledam na Mostov trag u hrvatskoj politici. Danas, nakon tri godine u oporbi, poslije nekih dobrih i loših faza, Most se u upravljačkom smislu usko sveo na predsjednika i tajnika uz snažan pad unutarnje demokratičnosti i izostanak toliko nužnog dijaloga u formalnom i neformalnom smislu', napisao je tada Dobrović.

Izvor: Tportal

Izvorni autor: M.Šu./Foto: PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.