Očekuje se presuda Željku Sabi za podmićivanje gradskih vijećnika

02.09.2014. 08:42:16

Sabin odvjetnik, Anto Nobilo, smara da su "i činjenično i pravno ozbiljno doveli u pitanje optužnicu".

U utorak, 2. rujna, na Županijskom sudu u Osijeku očekuje se nepravomoćna presuda bivšem gradonačelniku Vukovara Željku Sabi za podmićivanje gradskih vijećnika. Dok bivši gradonačelnik Vukovara sve odbacuje, tereti ga se za podmićivanje HDZ-ovih gradskih vijećnika Marije Budimir i Radivoja Đurića.

– Nisam Mariji Budimir nudio nikakvo mito, nego isključivo mogućnost da bude na novoj listi SDP-a za nove izbore za Gradsko vijeće Vukovara – branio se prošloga tjedna pred Županijskim sudom u Osijeku.

S druge strane, optužba je uvjerena da dokazi nedvojbeno upućuju na Sabinu krivnju. Sabin  odvjetnik, Anto Nobilo, smara da su "i činjenično i pravno ozbiljno doveli u pitanje optužnicu".

  • Autor: T. Pšenko/Dnevno.hr
  • Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.