Očekuje se veliki val izbjeglica iz Srbije, samo noćas ušlo 4000 ljudi

29.09.2015. 09:53:41

[caption id="attachment_50134" align="aligncenter" width="460"]images_cms-image-000023489 Izvor slike: FaH[/caption] Izbjeglice stižu promrzli i umorni, a u Opatovcu im volonteri i djelatnici Crvenog križa daju hranu, majke i djeca svrstavaju se u grijane šatore U Republiku Hrvatsku ušlo je gotovo 86 tisuća izbjeglica od početka izbjegličke krize do ponedjeljka navečer, javlja reporterka N1 Nikolina Zavišić iz Opatovca. Samo ih je ove noći u taj kamp došlo gotovo 4.000. Na graničnim prijelazima Tovarnik i Bapska u Hrvatsku u ponedjeljak do 21 sat ušlo je više od 4500 ljudi, koji su se tijekom dana prevozili prema Mađarskoj. Tijekom utorka i dalje se očekuje veliki priljev izbjeglica iz Republike Srbije. Grci su, naime, počeli popisivati izbjeglice koje tamo pristižu pa se pretpostavlja koliko tim ljudima treba da stignu i do naših granica. Izbjeglice stižu promrzli i umorni, a u Opatovcu im volonteri i djelatnici Crvenog križa daju hranu. Majke i djeca svrstavaju se u grijane šatore, dok se muškarci šalju u negrijane šatorima. U kampu se u popodnevnim satima očekuje i premijer Zoran Milanović, piše N1.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.