'Očekujem brutalni high kick hrvatskog stroja za ubijanje'

08.11.2013. 15:10:25

93021a683fd25a0db661777190622b1b

- Stavljam novac na Cro Copa jer je on hrvatski stoj za ubijanje. Radujem se borbi i očekujem da će Mirko posao dovršiti brutalnim lijevim high kickom - rekao je Jon Jones.

Mirko Filipović večeras se u Moskvi na događaju Legends 2 bori protiv Alekseja Olejnika. Meč su najavile zvijezde UFC-a, a svi se slažu da je hrvatski borac favorit. Očekuje se poznati Mirkov high kick.

- Stavljam novac na Cro Copa jer je on hrvatski stoj za ubijanje. Radujem se borbi i očekujem da će Mirko posao dovršiti brutalnim lijevim high kickom - rekao je Jon Jones, prenosi Fightsite. I Fabricio Werdum, Cro Copov sparing partner s početka karijere, tipuje na Mirka. - Vjerujem da će Oleinik dvoboj pokušati preseliti na parter, a Cro Cop će ga pogoditi aperkatom. To će biti nokaut ako sve prođe prema planu. Frank Mir je uspio svladati Mirka u UFC-ovom kavezu. - Veliki sam fan Cro Copa. Moj nadraži kick boksač je Badr Hari koji će također nastupati stoga se veselim ovoj borbi - rekao je Mir. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.