OD DRŽAVNIH JASLI DO FAŠISTIČKE DRŽAVE

08.12.2020. 16:30:00

Jučer je održana komemoracija pogibije obitelji Zec i tu nemam ništa protiv.

Ono što mi je upalo u oko da su to prenijeli skoro svi mediji i oni koji ne prenose komemoracije pogibije drugih ljudi, obitelji, masakriranih hrvatskih civila, branitelja, jer o tome se mora šutjeti. Mnogo toga državna televizija prešuti, pa se pitam je li uopće državna i je li kao takva informativna kuća takva da je nepristrana i izvješćuje javnost o svemu što je relevantno i bez navijačkih strasti.

Žao mi je tragedije obitelji Zec, a kada će biti nešto obavljeno za obitelj Štefančić?

Ono što me boli, a to je pojave antifašističke lige RH, kao jednog od organizatora. Branka Vierde  se obratila u organizatora. Tragedija se dogodila prije prije 29 godina, u tijeku borbe za slobodnu zemlju Hrvatsku. Sama paralela mi se vuće kroz glavu „Antifašistička liga RH“, to znači da je Republika Hrvatska fašistička država. Nečuveno i nitko ne reagirao, osim kada se ovi pobune da nemaju više kuna i to im je jedina ljubav prema ovoj državi.

Uz ovu ligu dok spomenemo Documentu, Pusića, SABH, Juraja Hrženjak, Vesne Teršelič i mnogih drugih, mnogo toga je jasno. Pa čak i jučerašnje pojavljivanje Borisa Miloševića…..nemam puno više riječi, osim pametnome dosta. Nema tu puno više riječi, obitelj Zec otišla je u drugi plan. Samo se pitam, je li zaista Republika Hrvatska fašistička država, od 1991. godine pa nadalje? I za kraj, jesmo li to MI osvojili trećinu Hrvatske? Vukovar, Ovčara, Škabrnja, Dubrovnik, Voćin, Pakrac, Lipik ......

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto:fah

Autor: